What is SeaShare – Norsk

Spar penger og arbeid på å leie båt

Eller tjen penger på å leie ut din båt

Lær mer eller del din kompetanse – for tryggere båtliv

 

KONTAKT OSS PÅ: Post@SeaShare.no

Registrer deg HER for å få vårt NYHETSBREV

VINN PREMIER og hjelp oss i vårt arbeid ved å svare på vår undersøkelse om båtliv 

 

@ SEASHARE – Norges mest ambisiøse båtdelingstjeneste! – Ønsker vi rett og slett å skape det beste produktet på markedet, for båtdeling så vel som for å dele kompetanse, for bedre, tryggere og morsommere opplevelser til sjøs.

Vårt mål å gjøre SeaShare til verdens største løsning for deling og utleie av private båter. Dette vil vi ikke klare uten massivt samarbeid med kule og motiverte båteiere som er villige til å dele båtene sine. Vi oppfordrer alle til å være med, og til å spre ordet!

PÅ DENNE MÅTEN VIL VI TA GULL – i DELING!

Norge er nå på toppen, med den høyeste tettheten av fritidsbåter i verden. Snart flyter 1,2 millioner av disse rundt på våre farvann. Med høyt forbruk kommer et naturlig ansvar. Derfor mener vi at Norge, og vi, også bør ligge på toppen når det gjelder å dele på alle disse båtene. Det skylder vi miljøet, og generasjonene som kommer etter oss! I tillegg er det en meget god følelse å dele – fordi vi kan det! Sharing is caring! Det er morsomt, bærekraftig og økonomisk!

Seilbåter og motorbåter er vanligst, men alt fra kanoer til surfebrett og annet sportsutstyr eller sjø/båt-utstyr er det også naturlig å dele på. Vi tilrettelegger for både individuell utleie og langtidsdeling med en liten gruppe, de samme personene, gjennom en hel sesong eller for en avtalt periode.

Du kan også få opplæring gjennom oss, lære mer om sjø- og båtliv, dra på seiltur med en båteier, eller på motorbåttur med andre SeaShare fans eller medlemmer. Sånn kan du også bli kjent med likesinnede, noen av alle de andre som elsker livet på og ved sjøen, og alle de gleder dette bringer med seg.

Vi arrangerer eventer og temasamlinger også, og jobber du i en bedrift og ønsker å ha teambuilding på en båt eller en øy, kan vi hjelpe deg!

DEN GRUNNLEGGENDE TANKEN BAK SEASHARE er at ingen trenger å eie alt. Den sirkulære økonomien er kommet for å bli, å dele båter er ikke så forskjellig fra å dele biler, hytter, verktøy, eller alt annet vi kan dele. Ikke alle båter egner seg for deling kanskje, men mange gjør det. Det vi ikke kan godt kan vi lære av andre som kan det bedre enn oss. Slik har vi det bra, og utvikler oss, både individuelt og sammen.

BÆREKRAFT

SEASHARE har et sterkt fokus på bærekraft. Vi driver kystopprydding og andre miljørettede aktiviteter, og vi fremmer bærekraftige løsninger. I tillegg støtter vi flere andre organisasjoner i deres arbeid for bedre og renere hav, fjorder, innsjøer og farvann.

Det er viktig at mange av oss forstår det store behovet for dette nå, og at vi sammen bidrar til den type viktig arbeid. Vi kan hjelpe deg med å engasjere deg, og vi kan gi deg råd om hvordan du kan støtte! Ta kontakt med oss ​​hvis du er interessert.

Post@SeaShare.no

nn_NONorsk